• Wijnbar-Rotterdam

Wijnbar Rotterdam

Lekker wijnen en lekkere wijnen! Daar houden we van. Maar dan wel met de beste wijnen van Terroirwijn. We hebben met passie en geduld een mooie wijnkaart samengesteld samen met onze wijnkenner Tom Broekhuizen:

“Ik ben altijd op zoek naar nieuwe onontdekte wijnboeren die dezelfde visie hebben over smaak en wijn maken als ikzelf. Wijnen moeten zuiver zijn. Geperst van de hoogste kwaliteit druiven. Met respect voor de natuur. Met de beste expressie van de plek waarop ze worden verbouwd. En met zo min mogelijk menselijke ingrepen tijdens de teelt en in het vinificatieproces.’’

Wij kopen onze wijnen in bij de kleine, Rotterdamse importeur Terroirwijn. Terroirwijn werd in 2007 opgericht door Guus van Otterloo en in 2019 overgenomen door zijn oud-werknemer Tom Broekhuizen, een jonge academicus die zich beter op zijn plek voelde in de wijnhandel dan in het bedrijfsleven of de wetenschap.

Tijdens onze wijnfestivals is Tom ook aanwezig en kun je je inschrijven voor zijn wijnseminar. Op 11 en 12 september 2021 vindt het eerste COOL Wijnfestival Rotterdam plaats.

Tom Broekhuizen wijnbar Rotterdam

Hieronder vind je onze selectie en we nodigen je natuurlijk uit om te komen genieten met je gezellige aanhang van deze wijnen.

Wijn to-go

We hebben nog iets leuks, waar je wellicht blij van wordt. Heb je je favoriete wijn gevonden? Dan mag je die meenemen met 40% korting, om thuis verder te genieten.

Wijn to-go Rotterdan
Borrelbar_Florijn_lijn

Florijn wijn!

Wijnbar Rotterdam Centrum
Wijnbar Rotterdam