15 After Covid feestjes vieren in Rotterdam

Wij hebben een lijstje gemaakt van 15 After Covid feestjes die je bij ons kan vieren! Als de afgelopen periode ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat we eigenlijk helemaal niet zonder feestjes willen leven. Dat zou niets nieuws moeten zijn, maar je weet zelf hoe je gesnakt hebt naar weer een gezellige borrel of party. Wil jij een goed feestje vieren in Rotterdam? Bij Borrelbar Florijn kun je terecht voor de meest uiteenlopende redenen om een feestje te geven. Heb je het al zo gek bedacht? Wij regelen het voor je! Bij Florijn gaan we voor goud!

Verjaardag vieren

Nadat sommigen van ons zelfs voor een tweede keer gelimiteerd de verjaardag hebben moeten vieren vanwege de maatregelen, is het hoog tijd om dat eens flink in te halen en uit te pakken! 

Jubileum

Of het nu om de viering van een 25, 30, 40 of 50 jarige huwelijk gaat of dat je bedrijf een mijlpaal heeft gehaald: het is zeker het vieren waard dat zelfs de Covid-tijd het niet kapot heeft kunnen maken. Party please!

Bedrijfsfeest

Is het niet het zoveel jarig bestaan, maar willen jullie wel vieren dat het bedrijf zich door deze moeilijk periode heeft geslagen? Kom maar op met die collega’s!

Netwerkborrel

Ben je tijdens de Covid-tijd zonder werk komen te zitten of ben je er achter gekomen dat het werk wat je nu doet niet uitdagend genoeg is? Netwerken is net werken, dus trek iets positiefs aan en stort je op een netwerkborrel.

Bedrijfsborrel

Iedereen is wel weer toe aan fijne vrimibo’s met collega’s. Eindelijk weer lekker bijkletsen onder het genot van een drankje en een borrelplankje. Dit doe je natuurlijk bij mooi weer op ons heerlijke zonovergoten Borrelplein!

Verloving

Ben jij in de afgelopen tijd er overtuigend verliefd geworden dat jullie relatie zelfs al dat samen binnen zitten heeft overleefd? Dan kun je elkaar zeker het ja-woord gaan geven! Begin dit huwelijksavontuur goed met een gaaf verlovingsfeest.

Vrijgezellenfeest

Verloofd en gaan jullie binnenkort echt voor de ringen? Dan kan een spetterend vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken. Het grote terras, de BBQ en buitentap staan voor je klaar!

Trouwreceptie

Wist je trouwens dat als jullie huwen op het stadhuis in Rotterdam dat dan Borrelbar Florijn aan de Coolsingel duidelijk de perfecte locatie is om jullie trouwfeest te houden? Van wijnbar en cocktailhoek tot prachtig buffet waar je zelf borrelplankjes voor kunt samenstellen.

Babyshower

In de afgelopen periode zijn er ook heel veel liefdesbaby’s verwerkt waar nu natuurlijk een te gekke babyshower voor gehouden kan worden! Borrelbar Florijn leent zich perfect voor een casual chic feestje waarbij je als aanstaande mama eens goed in de watten gelegd wordt.

Geboorte feestje

Nadat de babyshower bij Fontijn een groot succes was, kun je natuurlijk de geboorte van je kleintje ook met vrienden en familie vieren! Denk aan de lekkere hapjes en drankjes die we voor je organiseren en die jouw geboortefeestje subliem maken!

Vriendschapsfeestje

Heb je tijdens de Covid periode meerdere vrienden langere tijd niet kunnen zien vanwege de maatregelen? Vier jullie vriendschap! Moppen tappen, biertje tappen, borrelplank happen! Het kan niet op! Ga voor goud, zilver of brons!

Afstudeer feestje

Niet iedereen heeft even makkelijk kunnen studeren afgelopen periode. Is het jou gelukt om dat felbegeerde papiertje te bemachtigen? Kom je geslaagd hoedje maar de lucht in gooien!

Promotiefeestje

Ben jij ondanks alle maatregelen en restricties toch zo ijverig geweest dat je een promotie hebt verdiend? Vier het bij Borrelbar Florijn met je familie, vrienden en natuurlijk collega’s.

Karaoke feestje

Hoe lang heb jij al niet de longen uit je lijf gezongen? Net als bij ons zusje Karaokebar Fame kun je ook bij Florijn op FL Fame avonden zingende hart weer ophalen tijdens een geheel verzorgde karaoke avond. 

Hereniging feestje

Voor veel mensen heeft afgelopen anderhalf jaar veel afstand gecreëerd (naast social distancing op straat). Vier het leven en herenig met iedereen die je in die afgelopen tijd zo graag had willen opzoeken.

Must be five o'clock somewhere

Ga je een feestje vieren in Rotterdam? Investeer in gezelligheid bij Florijn!