Evenementenlocatie Rotterdam

Feestlocatie Rotterdam

Zoek je een vette feestlocatie in Rotterdam? Ben jij of zijn jullie op zoek naar een echt te gekke plek voor een bedrijfsuitje, zakelijke borrel, teambuilding, prive vrijdagmiddagborrel of wellicht een trouw locatie? Dan is Borrelbar Florijn in het monumentale Hollandse Bank Unie gebouw aan de Coolsingel dé bijzondere feestlocatie in Rotterdam waar je hoge ogen mee scoort!

Niet alleen het prachtige interieur met magnifiek afgewerkte details, maar zeker ook het zonovergoten terras vormen een hotspot voor een geslaagd evenement.

Welke feestje kun je vieren bij Florijn?

Allemaal! In totaal hebben we een maximale capaciteit binnen en buiten van ruime staanplaatsen voor 600 man. Dat schept natuurlijk mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een personeelsuitje of wat te vieren met je vereniging? Dan kun je gedeeltelijk of in zijn geheel deze top feestlocatie in Rotterdam afhuren met:

  • Binnen 100 zitplekken / 250  staplekken 
  • Terras 150 zitplekken / 350  staplekken

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het vieren bij Florijn! Wat dacht je van een geheel verzorgde karaoke avond in samenwerking met ons zusje Karaokebar Fame? Afstudeerfeestjes, jubileums, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeestjes… kom maar op met die borrelende gezelligheid! 

Daarnaast hebben we voor de vrimibo elke vrijdag de FL Borrel en om de twee maanden de <FL XL Borrel> voor max 600 personen waar je sowieso bij geweest moet zijn. Houd onze social media in de gaten, want daar kun je je aanmelden. Vol =  vol, dus wees er snel bij! 

Trouwen in Rotterdam

Trouwrecepties!

Trouwen in Rotterdam receptie

Denken jullie erover om te trouwen in Rotterdam en of op stadhuis Rotterdam? Geweldig! Dan kun je de trouwreceptie mooi in het nabij gelegen prachtige pand van Florijn houden. Je gasten kunnen eenvoudig parkeren bij de Coolsingel en de Borrelbar is van alle gemakken voorzien: heerlijk zelf samen te stellen borrelplateaus, een wijnbar, buffet, cocktailbar, buitentap, BBQ op het terras, dinnershow en meer!

Vergaderruimten

Niets te vieren, maar wel te vergaderen? Florijn heeft een ideaal gedeelte om af te huren als vergaderruimte. Deze is beschikbaar voor 8-15 personen met een riante opzet. Hoe lekker is het om tijdens een (droge) bespreking een smakelijke borrelplank op tafel te hebben? Deze en de lunch van onze menukaart> zijn eenvoudig vooraf te bestellen. Zo wordt je zakelijke bijeenkomst ineens zeer aangenaam.

Borrelbar Florijn is de perfecte evenementen locatie in Rotterdam die met je meedenkt en zorgt dat je het sowieso naar je zin hebt!

 

Boek je feestlocatie of evenement bij Florijn Rotterdam

Door de drukte van het opstarten, kan het soms wat langer duren voordat we je aanvraag beantwoorden. Wil je graag snel weten of jouw feestje kan doorgaan? Dan kun je het beste bellen met 0621294313. Alvast bedankt!

 

  • DD dash MM dash JJJJ