Evenementenlocatie Rotterdam

Feestlocatie Rotterdam

Zoek je een vette feestlocatie in Rotterdam? Ben jij of zijn jullie op zoek naar een echt te gekke plek voor een bedrijfsuitje, zakelijke borrel, teambuilding, prive vrijdagmiddagborrel of wellicht een trouw locatie? Dan is Borrelbar Florijn in het monumentale Hollandse Bank Unie gebouw aan de Coolsingel dé bijzondere feestlocatie in Rotterdam waar je hoge ogen mee scoort!

Niet alleen het prachtige interieur met magnifiek afgewerkte details, maar zeker ook het zonovergoten terras vormen een hotspot voor een geslaagd evenement.

Welke feestje kun je vieren bij Florijn?

Allemaal! In totaal hebben we een maximale capaciteit binnen en buiten van ruime staanplaatsen voor 600 man. Dat schept natuurlijk mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld een personeelsuitje of wat te vieren met je vereniging? Dan kun je gedeeltelijk of in zijn geheel deze top feestlocatie in Rotterdam afhuren met:

  • Binnen 100 zitplekken / 250  staplekken 
  • Terras 150 zitplekken / 350  staplekken

Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het vieren bij Florijn! Afstudeerfeestjes, jubileums, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeestjes… kom maar op met die borrelende gezelligheid! 

Trouwen in Rotterdam

Trouwreceptie & trouwfeesten

Trouwen in Rotterdam receptie

Denken jullie erover om te trouwen in Rotterdam en of op stadhuis Rotterdam? Geweldig! Dan kun je de trouwreceptie mooi in het nabij gelegen prachtige pand van Florijn houden. Je gasten kunnen eenvoudig parkeren bij de Coolsingel en de Borrelbar is van alle gemakken voorzien: heerlijk zelf samen te stellen borrelplateaus, een wijnbar, buffet, cocktailbar, buitentap, BBQ op het terras, dinnershow en meer!

Groepen en Partijen

Bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten maakt niet uit welk feestje, bij Borrelbar Florijn boek je je leukste feesten, borrels of events. je hoeft helemaal niet iets af te huren bij kleinere aantallen! We denken graag met je mee.

We hebben pakketten samengesteld, maar uiteraard kunnen veel op maat maken, bekijk de pakketten en doe een aanvraag via de website.

 

Vergaderruimten

Niets te vieren, maar wel te vergaderen? Florijn heeft een ideaal gedeelte om af te huren als vergaderruimte. Deze is beschikbaar voor 8-15 personen met een riante opzet. Hoe lekker is het om tijdens een (droge) bespreking een smakelijke borrelplank op tafel te hebben? Deze en de lunch van onze menukaart> zijn eenvoudig vooraf te bestellen. Zo wordt je zakelijke bijeenkomst ineens zeer aangenaam.

Borrelbar Florijn is de perfecte evenementen locatie in Rotterdam die met je meedenkt en zorgt dat je het sowieso naar je zin hebt!

 

Aanvraag je feestlocatie of evenement bij Florijn Rotterdam

Hier kun je je feest of event doorgeven en nemen wij contact op om jullie wensen door te spreken. Wil je liever direct contact? Bel dan tijdens openingsuren naar: ‎ 010 261 7222

  • DD dash MM dash JJJJ