• Uitgaan vrijdag middag Rotterdam 2
Borrelbar_Florijn_lijn

Dé nieuwe vrijdagmiddag borrel van Rotterdam

It’s Friday again
It’s Saturday, Sunday, what?

Als borrelbar staan wij natuurlijk vierkant achter de meest uiteenlopende redenen om een borrel te doen. Of dit nu de vrijmibo, after six borrel, bedrijfsborrel of BBQ op het terras is; bij Borrelbar Florijn geniet je met volle teugen van gezelligheid!

FL XL Borrel

Start je weekend op de best borrelende manier tijdens de meest verzorgde vrijdagmiddagborrel van Rotterdam. Daar doen we maandelijks nog een tandje bij tijdens de FL XL Borrel waarbij alles net even wat extra fab is en je helemaal los kunt gaan op luisterrijke live muziek of daverende DJ’s. Je kunt ook gaan voor een gers avondje karaoke die geheel in stijl verzorgd wordt tijdens de FL Fame avonden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de dikke dansfeesten die we om de maand houden…

Borrelbar_Florijn_lijn
Borrelbar_Florijn_lijn

Borrelplein Florijn

Tot zo op het Borrelplein Florijn!

Ons terras heeft het Borrelplein! Hier komt alles samen. Muziek, lichtjes, groen, gezelligheid, borreltjes, staplekken, zitplekken, biertap en BBQ! De gezelligheid druipt er vanaf. Op borrelplein ben je even weg van de drukte van de stad, terwijl je tegelijkertijd vanuit je hoge kruk de Coolsingel beleeft. Je geniet van het spektakel dat onze gezellige drukke stad is, terwijl je proost met je vrienden en we samenzijn op het Borrelplein!

Borrelbar_Florijn_lijn

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden
Borrelbar_Florijn_lijn