• Poolen in Rotterdam
Borrelbar_Florijn_lijn

Lunchen in Rotterdam

Tijd om te gaan lunchen in Rotterdam? Of het nu gaat om een pauze van je bureau of urenlang borrelen in de gezellige bar, lunch moet altijd een fijne gelegenheid zijn. We hebben speciaal hiervoor de borrelbar aan de Coolsingel Rotterdam geopend, lekker centraal en even de tijd nemen voor een verrukkelijke lunch van Florijn!

Terwijl je lekker aan het shoppen bent, is het heerlijk om die break te nemen, even je voeten te ontspannen en het lunchen in Rotterdam naar een hoger niveau te brengen. Hiermee bedoelen we de prachtige locatie en natuurlijk de nuchtere gezelligheid van Florijn.

Verwen jezelf

Binnen de magistrale omgeving van het Hollandse Bank Unie gebouw waan je jezelf directeur en dat voor normale prijzen. Je kunt bij Borrelbar Florijn onder andere terecht voor een smaakvolle vegetarische lunch van het vegetarisch menu, lunch afhalen bij de kiosk, snacks uit de “Happentap” trekken of genieten van een uitgebreide lunch op het zonovergoten terras in Rotterdam. Natuurlijk met een lekker drankje erbij.

Lunhcen in Rotterdam | Lunchkaart
Borrelbar_Florijn_lijn

Lunchen op het terras

Zin in een wijntje bij de lunch? Onze uitgebreide wijnbar staat voor je klaar! Dat wordt lekker genieten van een sprankelende Chardonnay of een frisse Pinot terwijl je de lunch doortrekt naar een vroege borrel. Doe je dan meteen tegoed aan een smakelijke borrelplank die je zelf kunt samenstellen. Ook voor speciaalbieren en spetterende cocktails zit je hier goed.

Oftewel: voor lunchen in Rotterdam op het beste terras van Rotterdam hoef je niet meer verder te zoeken, bij Borrelbar Florijn moet je zijn!

Lunch afhalen

Even tijdens je pauze een lekker broodje scoren? Wandel naar onze kiosk en haal de lekkerste lunch, zodat jij er weer de rest van de dag tegenaan kan!

Lunchkaart

Lunchen-in-Rotterdam
Borrelbar_Florijn_lijn